El Barça ha acabat cedint davant els italians (FCBbasket)

El Barça es desinfla a l'últim quart i no evita la remuntada del Virtus Bolonya (80-75)

Els blaugranes han arribat a posar-se 16 punts per sobre al marcador, però han vist com els italians els remuntaven en l'últim tram de partit

Un Barça de dues cares a Bolonya. Els blaugranes han arribat a guanyar de 16 punts en el segon quart, però la Virtus ha remuntat anotant 47 punts a la segona part i ha encadenat la sisena victòria consecutiva a casa. L'equip de Roger Grimau, molt ficat en el partit, ha marcat diferències amb el tir exterior, 4 de 5 en 10 minuts. La segona unitat, amb Willy i Brizuela han protagonitzat el millor moment dels visitants, 20 a 36. El joc interior de la Virtus, desaparegut gràcies a la bona defensa sobre els punts forts dels italians. Primera part coral i superioritat catalana, 33 a 45.

El partit ha canviat a la represa: menys encert en atac i aparició de Toko SHengelia, MVP de la competició. La Virtus, més física i agressiva, ha anat retallant diferències. En els cinc primers minuts de l'últim quart, el Barça només ha convertit dos tirs lliures. No ha tingut continuïtat en el seu joc.

El danès Lundberg, ex-Manresa, ha exercit de botxí, amb 21 punts. L'equip bolonyès s'ha avançat en el marcador i en els 60 segons finals parcial de 6 a zero que ha sentenciat la tercera derrota blaugrana a Europa per 80 a 75.