Xavi Hernánez ja només pensa en San Mamés (EFE)
Esports

Xavi torna a parlar del seu futur amb el Barça

Els mitjans de comunicació han repetit la pregunta al tècnic, i ell ha fet la mateixa resposta deixant a l'aire alguna possibilitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça visita l'Athletic Club dissabte a San Mamés (21.00). Un duel molt important per veure com evoluciona l'equip, i per comprovar si els de Xavi Hernández tenen la capacitat de donar continuïtat a les bones sensacions que van deixar després de la victòria contundent davant el Getafe, a Montjuïc. I justament a la prèvia d'aquest enfrontament, el tècnic blaugrana no ha pogut evitar la pregunta que molts mitjans desitgen fer: hi ha la possibilitat que et quedis a la banqueta blaugrana? La pregunta ha estat molt clara, però la resposta també.

"A dia d'avui no hi ha cap variació. Tot segueix igual..."

La resposta molt clara, ara, però deixant a l'aire que la seva decisió podria canviar. 

A banda del seu futur, a la roda de premsa, i com és lògic, Xavi s'ha centrat en el gran partit de dissabte on els blaugrana tenen una gran oportunitat per fer un pas endavant

"Estem en un gran moment i demà és una prova de foc. L'equip arriba a un bon moment tot i que l'Athletic també."

El tècnic reconeix que no serà gens fàcil, però que sumar tres punts serà clau per la continuïtat de l'equip. La fórmula per aconseguir-ho, diu, és la següent: 

"L'Athletic lluita cada pilota. Hem de ser més efectius i igualar la intensitat. Demà, s'ha d'intentar dominar molt més el partit que el dia de copa"

I afegeix:

"Si hem donat un pas endavant, n'hem de donar un altre, i estar a un gran nivell. Venen partits molt transcendents."

Per acabar, Xavi ha parlat de la fita històrica que ha aconseguit Andrés Iniesta, que ha arribat a jugar 1000 partits com a professional. L'ha felicitat en directe i s'ha mostrat molt orgullós de qui va ser, durant moltes temporades, el seu company i amic.

"Andrés Iniesta és un amic. L'estimo molt i li desitjo el millor. És el talent més gran que he vist amb els meus ulls. Felicitar-lo, mil partits és molt i deixa una empremta."

Anar al contingut