Barça

Xavi, fins al final: "No tirarem la tovallola per la Lliga"

El tècnic del Barça fa una crida abans de la visita del Getafe: "No podem fallar, i menys a casa". També dona pistes sobre com ha de ser el seu successor a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

A vuit punts del Madrid i a dos del Girona. En l'última jornada, el Barça va aprofitar l'ensopegada dels dos primers classificats per reduir distàncies. Xavi Hernández no es dona per vençut. Cataloga el duel de l'Olímpic al Getafe com una final per no quedar descavalcat en la lluita pel títol.

"Fins que puguem, lluitarem per la Lliga. No podem fallar, i menys a casa. No tirem la tovallola per la Lliga. Tots són finals d'aquí a final de temporada, en la Lliga i en la Champions."

 

En la roda de premsa, Xavi ha destacat la millora de l'equip. Assegura que l'anunci del seu adeu ha fet esperonar la plantilla. Se n'han beneficiat, també, alguns jugadors. Així s'explica la bona ratxa de Lewandowski.

"És fruit que estem més ben posicionats, ataquem millor, defensem millor. I ell, així, té més ocasions de gol."

 

Xavi no ha posat excuses al poc temps de descans després del viatge a Nàpols, però no li ha agradat.

"Hauria estat millor per nosaltres jugar diumenge o fins i tot dilluns, però ens han col·locat el partit demà dissabte al migdia. No pot servir d'excusa, però ens hauria agradat un altre horari, sí. No té lògica jugar dissabte."

I ha elogiat la figura de l'entrenador del Getafe, José Bordalás.

"No és un equip defensiu. És un equip valent. Està molt ben entrenat, agressiu, molt competitiu. Ha tret punts en camps complicats, com el Metropolitano."

ADN Barça per al futur entrenador

No s'ha volgut mullar quan li han qüestionat sobre el seu relleu a la banqueta. De noms, n'han sonat uns quants, com Klopp, De Zerbi, Flick o Tuchel. Xavi només ha apuntat una característica imprescindible per al futur entrenador.

"Ha de tenir continuació en l'ADN barcelonista. Tinc la meva opinió, però no donaré noms. Són Deco i el president els que han de decidir."

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut