El Madrid s'agrada contra el Nàpols i assegura la primera posició de grup (4-2)

Els gols de Rodrygo, Bellingham, el jove del filial Paz i Joselu segellen la cinquena victòria dels blancs a la lligueta de la Champions

El Reial Madrid ha rebut el Nàpols en partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions League. Només necessitava un punt per passar a vuitens com a primer de grup, però els blancs han acabat guanyant en un esprint final de partit (4-2):

• Gol del Nàpols en el minut 9. Gol de Gio Simeone. Bona jugada coral de l'equip italià que finalitza el fill del Cholo.
  • Gol del Madrid en el minut 11. Reacció fulminant dels blancs, amb un golàs de Rodrygo, que amb un fort xut treu les teranyines de la porteria defensada per Meret.
  • Gol del Madrid en el minut 22. Centrada perfecta de David Alaba i Jude Bellingham remata amb el cap i envia la pilota al fons de la xarxa. Quart gol a la Champions, quinzè de la temporada, per al migcampista anglès.
  • Ocasió clara de Brahim, que amb un xut creuat a punt està de trobar la porteria del Nàpols. El Madrid està còmode sobre el verd del Bernabéu.
  • Salten les alarmes al Bernabéu en el minut 41. Bellingham, en una acció fortuïta, s'ha torçat el turmell esquerre tot sol. Malgrat els gestos de dolor de l'anglès, sembla que continuarà.
  • Gol del Nàpols només començar la segona part. Xut precís de Zambo Anguissa, que ha afusellat a Lunin amb un fort xut des del lateral.
  • Bona oportunitat del Reial Madrid, que en el minut 62 ha estat a punt de trobar el gol a través de Joselu, però la seva semirematada ha marxat per sobre de la porteria dels blancs.
  • Gol anul·lat a Oshimen en el minut 68 per fora de joc del davanter nigerià.
  • Minut 75 de partit, on el Madrid ha entrat en combustió. Primer amb la rematada de Rudigüer amb el cap a centrada de Bellingham, que ha fet lluir a Meret. Poc després, amb un xut creuat del migcampista anglès que ha refusat amb el peu el porter italià, amb Joselu errant la posterior rematada.
  • Gol del Madrid en el minut 84. El jugador del Castella, Nico Paz fa el tercer del Madrid amb un fort xut des de la frontal de l'àrea.

El partit, minut a minut

En l'altre partit del grup C, que ha enfrontat el Braga i l'Union Berlín, el resultat ha estat d'empat a un. Gosens ha avançat l'equip alemany, que estrenava tècnic, en el minut 42, però Djalo ha igualat en el 55. La tercera posició, ara mateix, és per al Braga amb 4 punts i la quarta per a l'Unio Berlín amb 2. Encara per decidir, doncs, l'equip que es classificarà per a l'Europa League.