Futbol

El Reial Madrid es passeja davant un Granada estèril (2-0)

Brahim Díaz ha liderat els de Carlo Ancelotti amb una gran actuació contra els andalusos. El migcampista ha fet el primer gol i ha originat el segon, obra de Rodrygo

Redacció Esport3Actualitzat
  • Duel molt exigent per a Alexander Medina en el seu debut com a entrenador del Granada. El partit no havia arribat ni al minut 10 quan Medina ja ha tingut el primer contratemps amb la lesió del porter Raúl Fernández, que ha hagut de ser substituït per Ferreira.
  • El Reial Madrid dominava amb autoritat els primers minuts i Brahim Díaz ha estat l'encarregat d'obrir el marcador. Gran assistència de Toni Kroos -la cinquena aquesta temporada- que Díaz no ha desaprofitat enviant la pilota al fons de la xarxa al 26'.
  • Bellingham i tot el Bernabéu han reclamat un penal per una entrada d'Ignasi Miquel sobre el jugador anglès. Ni el col·legiat González Fuertes ni tampoc el VAR han considerat que l'acció fos suficient per xiular pena màxima.

 

  • Els de Carlo Ancelotti seguien dominant a plaer i Jude Bellingham -que ha vist groga per protestar al 22'- ha estat a punt de fer el segon. Passada de luxe d'esperó de Brahim Díaz per al britànic, però la seva rematada ha sortit massa creuada.
  • A la segona part, la mateixa tònica. Un Brahim Díaz estel·lar ha tornat a deixar una pilota excel·lent per a Jude Bellingham, però el porter Ferreira s'ha fet gran amb una espectacular aturada. El refús ha caigut als peus de Rodrygo i el brasiler s'ha tornat a citar amb el gol amb una forta rematada al 57'.
  • A partir d'aquí, la intensitat ha baixat i en cap moment ha perillat la victòria del Reial Madrid. Els blancs sumen uns tres punts que els serveixen per continuar colíders de la Lliga, juntament amb el Girona.

El minut a minut del partit

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut