El Barça no ha pogut plantar cara al Reial Madrid al primer partit del play-off (EFE)
Barça

Un nefast Barça no inquieta un Madrid superior (97-78)

Un inadmissible parcial de 17 a 2 en el tercer quart sentencia el matx

Jordi RobirosaActualitzat

Si recordem el final de Lliga de l'any passat, en què el Barça va escombrar el Madrid, ens semblarà impossible que només hagi passat un any. Què ha canviat perquè ara mateix la diferència entre tots dos equips sigui tan favorable a l'equip madrileny? No hi és Mirotic, no hi ha Jasikevicius, però això és suficient per justificar tanta diferència? El Barça té un bon equip, amb capacitat per plantar cara al Madrid a Madrid, cosa que, almenys fins ara, no ha fet. Una cosa és clara: el que segur que falta ara mateix és lideratge. I una punta de mala llet; la que tenen els jugadors del Madrid i no tenen els del Barça, així de clar.

El Madrid ha començat dominant el matx i al final del primer període guanyava per 24 a 14, amb Tavares i Campazzo controlant la situació. En el segon període, amb un bon Ricky --dels pocs que s'han salvat avui--, els catalans han arribat a col·locar-se un punt amunt, però al descans el resultat era de 44 a 36. L'entrada en la segona meitat ha estat deplorable, lamentable. Quan més s'esperava dels blaugranes, han encaixat un parcial de 17 a 2 (61-38) que sentenciava absolutament l'enfrontament.

El Barça ha intentat refer-se, però quan el Madrid --amb quatre triples de Llull consecutius-- ha premut l'accelerador ha acabat d'enfonsar-se sense oposar cap mena de resistència. 

Al capdavall, trista imatge del Barcelona. El millor de tot és que divendres el partit començarà amb empat a zero; però el que està clar és que la samarreta i l'escut haurien d'obligar una mica més, i el Barça no pot fer el ridícul d'aquesta manera.

 

 

Anar al contingut