Campazzo, MVP de la final, en una acció del partit
Campazzo, MVP de la final, en una acció del partit
Copa del Rei

El Madrid de Campazzo deixa enrere el Barça a l'últim quart i s'emporta la Copa (96-85)

Els de Grimau, queixosos amb l'arbitratge, s'han mantingut en el partit fins al tram decisiu, quan el base argentí, escollit MVP, i el joc interior blanc han estat determinants

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça segueix estant un esglaó per sota del Madrid. El millor que es pot dir dels blaugranes és que aquesta diferència de nivell no s'ha fet evident fins a l'últim quart de la final de la Copa 2024:

  • El Reial Madrid ha aconseguit aquest diumenge la 29a Copa de bàsquet en derrotar al Barça per 96-85, a la final disputada al Pavelló José María Martín Carpena de Màlaga.
  • Dues han estat les claus que han impedit al Barça obtenir un triomf amb què hauria empatat a títols amb el conjunt blanc al capdamunt del palmarès. La primera de les claus, la direcció de l'argentí Facundo Campazzo, escollit MVP de la final. La segona, un molt joc interior blanc amb Tavares i un gran Poirier intimidant sota les anelles.
     
  • El base de 32 anys, que va tornar aquesta temporada al conjunt blanc després del seu pas per l'NBA, ha vist reconegut el seu treball durant la competició, signant 18 punts i 6 assistències, per a un total de 14 de valoració.
  • Massa per a un Barça que aguantat el ritme del vigent campió de l'Eurolliga durant els tres primers quarts gràcies, en part, a Jabary Parker. El nord-americà marxa de Màlaga amb grans actuacions i l'estèril honor de ser el màxim anotador de la final amb 19 punts.
  • Al final del partit, tant el tècnic Roger Grimau com el base Nicolás Laprovittola han personalitzat el malestar culer amb l'arbitratge als micròfons d'Esport3.

 

Anar al contingut