Hoquei patins

El Noia elimina el Liceo i es classifica per a la final de l'OK Lliga

A l'última ronda del play-off pel títol l'espera ja el Barça, que va eliminar el Reus a semifinals

El Noia ja és a la final del play-off pel títol de l'OK Lliga. Els de Pere Varias han eliminat el Liceo en cinc partits; en l'últim l'han guanyat per 4 a 1.

La victòria encara té més mèrit perquè el Liceo ha començat marcant i avançant-se al marcador mitjançant Dava Torres al minut 7. Però a partir d'aquí ha arribat la remuntada dels locals. Deu minuts depsrés Xavi Costa ha aconseguit l'empat a un, resultat amb què han anat al marcador.

Ja en el segon temps, Jordi Bargalló ha capgirat el marcador i ha fet el 2-1 al minut 34.

En el 37, Ivan Morales ha augmentat distàncies amb el 3 a 1 i Toni Salvadó ha sentenciat a set minuts per al final amb el 4 a 1 definitiu.

Els de Pere Varias s'enfrontaran amb el Barça a partir de divendres a la final. Els blaugranes van eliminar el Reus a la seva semifinal.