FUTBOL SALA

El Manzanares guanya el duel de pissarres al Barça i porta els quarts de final al tercer partit (5-4)

L'equip de Velasco no pot sentenciar l'eliminatòria i haurà de superar els manxecs dijous al Palau si vol classificar-se per a les semifinals de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Manzanares ha demostrat aquest dilluns per què el Barça no el va poder superar en cap dels partits de la Lliga regular. Els manxecs forcen el tercer partit, dijous al Palau, en un duel que decidirà qui avança a les semis del play-off de la Lliga:

  • Gol d'Adolfo als 29 segons per obrir un partit de moltes alternatives. El Manzanares ha capgirat de seguida el marcador amb gols de Cortés i Raúl Campos (2-1, minut 5). 

  • Un Pito omnipresent ha fet l'empat a 2 abans del descans i el 2 a 3 només començar la segona part. 22 gols ja per al de Chapecó a la Lliga. Daniel ha tornat a equilibrar aquest segon assalt de la sèrie (3-3, minut 26) .

  • El jove Marc Puigverd ha aconseguit el 3 a 4 en una acció d'estratègia a passada d'Antonio al minut 33. Semblava que el camí a semifinals es posava de cara, però dos gols de Daniel i Cortés en 20 segons per al Manzanares han canviat totalment el guió. 

  • El Barça ha intentat forçar la pròrroga amb el porter jugador, però dues grans oportunitats d'Adolfo no han acabat al fons de la xarxa. Eliminatòria empatada. Hi haurà, per tant, tercer i definitiu matx de quarts aquest dijous al Palau Blaugrana.

El club blaugrana ja ha començat la crida per omplir el Palau, dijous a les 20.30, en un partit que es podrà veure en directe per Esport3 i la plataforma 3cat:

Anar al contingut