bàsquet

Ricky Rubio reapareix com a titular i amb minuts amb Espanya: "M'he de treure la pols, anem dia a dia"

El base del Masnou redebuta en la derrota del combinat de Scariolo contra Letònia, en partit classificatori per a l'Eurobasket

Redacció Esport3Actualitzat

Era difícil trobar entrades al pavelló de Saragossa per veure en directe l'Espanya-Letònia, que ha suposat la reaparició de Ricky Rubio després de la seva aturada per cuidar la salut mental. El base del Masnou ha redebutat amb el combinat de Scariolo sortint en el quintet inicial i la seva màgia ha estat l'inici d'algunes de les millors jugades. 

No era el més important del dia, però les xifres de Rubio permeten ser optimistes: en els 20 minuts que ha estat al parquet ha anotat 11 punts registrant 8 punts de valoració. Els bàltics, que ja van ser capaços de vèncer els espanyols al darrer Mundial, han tornat a imposar-se en aquest duel classificatori per al pròxim Eurobasket (75-79).

El següent repte de Rubio: reaparèixer amb el Barça, club on ha tornat aquest 2024 amb l'experiència acumulada de dotze anys a l'NBA. Un altre blaugrana present al partit, Joel Parra, s'ha hagut de retirar del parquet al primer quart per una lesió al turmell.

"M'he de treure la pols"

Al final del partit, el maresmenc ha reconegut que s'ha sentit com un novell i ha anunciat que serà parlant amb els tècnics que decidirà el següent partit:

"M'he sentit gairebé com un 'rookie', però en el fons és bàsquet. És com tornar a anar en bicicleta. M'he tornat a sentir jugador però m'he de treure molta pols. Pots fer el que vulguis al gimnàs, a la cinta... però res imita un partit de bàsquet. A veure com ens llevem demà. Anem dia a dia. El proper pas el valorarem amb el 'coach'."

El seleccionador Scariolo ha assenyalat que el joc de Rubio a hores d'ara és voluntariós, però "acusa falta de ritme". 

La reaparició de Ricky Rubio, minut a minut

Rubio en un entrenament amb Espanya d'aquesta setmana (EFE)
Rubio en un entrenament amb Espanya d'aquesta setmana (EFE)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut