Victòria de Champions per al Girona, que repeteix resultat contra el Barça (4-2)

La victòria del Girona sobre el Barça dona el campionat de lliga matemàticament al Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
  • Ha estat un començament elèctric. Així en el minut 2 una centrada de Lamine la recollia Christensen a la frontal de l'àrea i amb un xut creuat inaugurava el marcador.
  • La reacció gironina ha estat immediata i només treure del centre del camp ha arribat la pilota a Iván Martín qui centrava per la rematada de cap impecable de Dovbik que feia l'empat a un.
  • En el minut 6 era Gundogan qui provava sort des de la distància sense encert final
  • El Barça dominava el joc amb claredat i arribava amb continuïtat. Així en el minut 11 era Sergi Roberto qui generava perill amb un xut també des de la frontal
  • Més clara era una rematada de cap de Christensen en un córner que Gazzaniga treia sobre la línia de gol.
  • En el minut 32 novament de cap, en aquest cas Gundogan, enviava la pilota al travesser.
  • En el minut 42 Miguel Gutiérrez feia penal sobre Lamine. Lewandowski el transformava en l'un a dos.
  • El segon temps s'encetava amb una ocasió de gol de Lamine que acaba amb un xut massa tímid
  • En el minut 55 era Cancelo el protagonista d'un llançament que obligava a la intervenció de Gazzaniga
  • En el minut 63 Michel movia peces i canviava David López i Tsygankov per Portu i Couto
  • La primera pilota que tocava Portu acabava en el gol de l'empat a dos. Errada de Sergi Roberto, centrada de Dobvik i gol del murcià
  • I un minut més tard el desgavell blaugrana es transformava en el tres a dos. Una rematada de Miguel Gutiérrez la desviava Koundé dins de la porteria de Ter Stegen
  • En el minut 71 un xut de Yangel anava camí del gol si no arriba a ser per una mà salvadora de Ter Stegen.
  • I tres minuts més tard, Portu es treia del barret un míssil que significava el 4 a 2 que feia embogir Montilivi
  • El Girona confirmava que ja és matemàticament equip de Champions davant d'un Barça que ha viscut de forma directa allò de qui perdona ho acaba pagant.