Setena Champions per a l'Astralpool Sabadell (16-10)
Imatge de la celebració de la setena Champions per a l'Astralpool Sabadell
Waterpolo

Setena Champions per a l'Astralpool Sabadell després de sotmetre l'Olympiacos (16-10)

Previ a la Final, el CN Sant Andreu s'ha imposat al CN Mataró per 8 a 7 i acaba en tercer lloc de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

El Sabadell ha aixecat la seva setena Champions de la seva història contra un Olympiakos amb molt de pes en el waterpolo continental:

  • La gran final ha començat amb els dos equips amb totes les jugadores disponibles. L'espectacle estava assegurat a la piscina del Club Natació Barcelona.
  • A l'inici del xoc el domini del partit ha estat grec, i l'Olympiacos s'ha posat al davant en el marcador per primer cop amb un gol de Maria Myriokefalitaki (2-3).
  • Però aquest compàs del partit només ha estat el preludi de la reacció arlequinada! Judith Forca amplia la diferència en el marcador en un segon quart d'espectacle golejador (5-3)
  • L'Olympiacos ha abaixat els braços definitivament en l'últim quart, encetat amb rauxa per les vallesanes, i Sofia Giustini ha marcat el seu cinquè gol en la final.
  • Abans d'acabar, David Palma ha fet canvis, però l'Astralpool Sabadell no ha afluixat fins que Bea Ortiz ha vist porteria per tancar el 16-10 final. Setè tron europeu per al Sabadell, que es posa a només un de distància del Catània de Sardenya, encara el club més llorejat del continent.  
  • Previ a la Final, el CN Sant Andreu s'ha imposat al CN Mataró per 8 a 7 i acaba en tercer lloc de la Champions.
Anar al contingut