L'equip del Palau de Plegamans que ha fet història alçant la seva primera Copa
Hoquei

El Palau de Plegamans, campió de la Copa de la Reina per primera vegada

A la tanda de penals, les vallesanes han remuntat un 2 a 0 en contra per aixecar un trofeu molt celebrat

El Palau de Plegamans ha aconseguit per primera vegada el títol de campió a la Copa femenina d'hoquei patins. Un triomf molt celebrat perquè l'equip groc-i-negre havia perdut les quatre finals que havia jugat fins a aquest diumenge. A més, el Gijón, s'ha avançat al primer temps amb un gol de Sara Roces, una de les primeres figures mundial de l'hoquei femení.

No ha estat fins que faltaven cinc minuts i mig per al final que Berta Busquets ha fet l'empat a un. No hi ha hagut gols a la pròrroga, i a la tanda de penals el Palau ha remuntat un 2 a 0 en contra.

L'hoquei català encadena dos caps de setmana seguits d'alegries, després que diumenge passat l'Igualada Rigat toqués el cel d'Europa 25 anys després a la final de la WS Europe Cup.