Els jugadors del Força Lleida celebren l'ascens a la pista del Madrid Arena

El Força Lleida ja és equip d'ACB dinou anys després

Els de Gerard Encuentra guanyen amb contundència a l'Estudiantes, després d'un inici brillant

L'ICG Força Lleida aconsegueix el somni més esperat, i dinou anys després, ja és equip d'ACB. El Força Lleida torna a la màxima categoria del bàsquet estatal. L'equip que entrena Gerard Encuentra ha guanyat la final d'ascens de la Lliga LEB Or contra l'Estudiantes per 70 a 85.

Ha estat un partit espectacular on el Lleida ha començat amb un parcial d'1 a 16. A partit d'aquí, el marge ha anat creixent fins a arribar als 34 punts. Al descans, dominaven de 31: 21 a 52. En el segon temps, reacció de l'Estudiantes que, amb el públic a favor, ha retallat distàncies. Però el Lleida ha estat capaç de mantenir-se al davant i ha acabat guanyant de 15

Així doncs, el Força Lleida estava a només un partit de pujar a la Lliga ACB. Avui, els de la Terra Ferma s'han jugat l'ascens en un duel a cara o creu amb l'Estudiantes. Ahir, en un partit molt igualat contra el San Pablo de Burgos, el Lleida va acabar guanyant per 77 a 80. Rafa Villar va recuperar una pilota en l'últim minut, quan els de Gerard Encuentra estaven un punt amunt. La cistella del contraatac va situar els lleidatans amb un avantatge de tres punts.

Així doncs, el Força Lleida està a només un partit de pujar a la Lliga ACB. Avui, els de la Terra Ferma es juguen l'ascens en un duel a cara o creu amb l'Estudiantes. Serà a les 6 de la tarda. Ahir, en un partit molt igualat contra el San Pablo de Burgos, el Lleida va acabar guanyant per 77 a 80. Rafa Villar va recuperar una pilota en l'últim minut, quan els de Gerard Encuentra estaven un punt amunt. La cistella del contraatac va situar els lleidatans amb un avantatge de tres punts.