Braithwaite ha tornat a marcar el gol perico en l'empat contra l'Andorra
Espanyol

Pas enrere de l'Espanyol que només pot empatar contra l'Andorra (1-1)

Els blanc-i-blaus han fet la pitjor primera part de l'era Manolo González sense intensitat i sense ocasions

Després d'una primera part on l'Espanyol no ha comparegut, l'equip de Manolo González no ha pogut passar de l'empat a un contra el penúltim, l'Andorra:

• Inici tímid dels dos equips on Petxarroman dona el primer avís amb una centrada tèbia que Joan Garcia atrapa amb seguretat.
  • Després de provar-se, Nico Melamed ha abandonat el terreny de joc amb una lesió als isquios de la cama esquerra. L'ha substituit Aguado al 28.
  • L'Andorra s'ha avançat amb un golàs d'Iván Gil i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Els blanc-i-blaus han fet la pitjor primera part de l'era Manolo González sense intensitat i sense ocasions.
  • Braithwaite ha empatat al 52. L'Andorra, de Ferran Costa, ha reaccionat al gol i ha pogut desfer l'empat. Els blanc-i-blaus també han tingut les seves opcions gràcies a les seves individualitats.
  • El partit ha acabat amb l'Espanyol reclamant un penal sobre Gragera en temps afegit però la jugada havia quedat invalidada per fora de joc de Braithwaite. 1-1 final.
  • Els de González poden acabar la jornada quarts en funció del resultat de l'Eibar, que rep l'Alcorcón a casa.