El portuguès Dyego Sousa ha estat a punt de marcar el gol de l'empat
Espanyol

Un Espanyol molt superior derrota l'Alcorcón i Ramis suma la segona victòria seguida (2-0)

Els gols de Pere Milla i Jofre Carreras atorguen la novena victòria de la temporada: amb Luis Miguel Ramis al capdavant els blanc-i-blaus han sumat 7 dels 9 punts possibles

L'Espanyol rep aquest diumenge (21.00) l'Alcorcón, penúltim de la Segona Divisió, a l'Stage Front Stadium. Luis Miguel Ramis busca la segona victòria com a entrenador blanc-i-blau després de guanyar l'Elx per 2-0. Els periquitos són quarts a la Lliga Hypermotion amb 28 punts, a tan sols un punt del Valladolid i l'Sporting, i més lluny del primer de la taula, el Leganés, que s'escapa amb 35 punts.

Ramis ha optat per repetir l'onze que va aconseguir la victòria contra l'Elx. Pere Milla i Braithwaite repeteixen com a parella de davanters.

• 1-0. En el temps afegit, en el 46, centrada precisa d'Edu Expósito i rematada de Pere Milla, amb el cap, per obrir el marcador. Tercera assistència del de Cubelles i quart gol per al Lleidatà.
  • 16.547 espectadors a l'Stage Front Stadium, la pitjor entrada de la temporada.
  • Pacheco, en el 49, salva el gol de l'empat després d'una rematada de Dyego Sousa. Gran aturada del porter blanc-i-blau.
  • Ho prova de lluny Expósito en el 53 i la pilota surt fregant el pal dret de la porteria de Jesús Ruiz.
  • 2-0. Jofre Carreras finalitza un contraatac. L'Alcorcon treu un córner, recupera la defensa de l'Espanyol i contraatac de manual conduït per Expósito, Aguado i Jofre. La rematada d'Aguado no la pot blocar Ruiz i Jofre, molt atent seguint la jugada, marca el segon en el 57.
  • En el minut 70 Víctor García ha vist la segona groga i ha deixat l'Alcorcón amb 10 jugadors. Les dues en duels amb Brian Oliván.
  • Nova ocasió per a l'Espanyol en el 72. Brian Oliván la creua i, aquesta vegada sí, Jesús Ruiz envia la pilota a córner.
  • Jesús Ruiz salva en el 77 el tercer després d'una rematada de Keita Balde.
  • Final del partit, victòria de l'Espanyol que és tercer a un punt de les places d'ascens directe i retalla dos punts al líder, el Leganés.