Mundial 2022

Frenkie de Jong impulsa plàcidament els Països Baixos al primer lloc de grup (2-0)

Els neerlandesos han viscut un partit molt còmode, fins i tot avorrit per a l'espectador, en què han dominat fàcilment la selecció de Fèlix Sánchez sense brillar. Cody Gakpo ha tornat a inventar-se un gol fantàstic, i Memphis i Frenkie de Jong han fabricat el segon

Jordi Sunyer CapellaActualitzat
  • Memphis Depay ha estat titular al costat de Cody Gakpo, i també ha sortit d'inici Frenkie de Jong. L'organització ha decretat el partit, l'últim dels locals al Mundial, d'entrada lliure.
  • Els qatarians han començat amb empenta i Alhaydos ha posat a prova Noppert (3'), però dues ocasions de Klaassen (6') i Memphis (14') han marcat el domini 'oranje'.
Louis van Gaal i el seu ajudant Edgar Davids canten l'himne neerlandès abans del partit (Piroschka van de Vouw / Reuters)
  • Cody Gakpo ha avançat els Països Baixos en una altra jugada preciosa; paret amb Davy Klaassen amb cop d'esperó inclòs, conducció i definició perfecta davant de Meshaal Barsham (27').
El moment de la definició de Cody Gakpo, envoltat de jugadors qatarians (Albert Gea / Reuters)
  • Només de començar la segona part, Frenkie de Jong ha aprofitat un rebuig del porter Barsham després d'una rematada de Memphis Depay per ampliar l'avantatge (48'). El partit ja era prou ensopit, perquè els dos equips evitaven riscos.
Frenkie de Jong empeny la pilota a la xarxa després del rebuig de Barsham (Piroschka van de Vouw / Reuters)
  • L'àrbitre ha anul·lat el tercer gol neerlandès, que havia marcat Berghuis, per unes mans de Gakpo en l'acció prèvia. El mateix Berghuis ha estavellat un xut de rosca a la creueta en l'última ocasió del partit (92').
Frenkie de Jong condueix una pilota, perseguit per un jugador qatarià (Albert Gea / Reuters)

 

 

Segueix minut a minut el partit:

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut