Marc Márquez amb la seva nova Ducati
Marc Márquez amb la seva nova Ducati (EFE)
MOTOR

Primer dia de Marc Márquez com a pilot de Ducati

El cerverí prova la nova moto als primers tests de pretemporada al circuit Ricardo Tormo de Xest

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez estrena equip i moto, després d'onze anys i sis títols mundials amb Repsol Honda. El Team Gresini italià és la nova llar del motociclista i la Ducati GP23, la moto amb la qual disputarà la temporada vinent.

Márquez ha acabat en segona posició en arribar a l'equador del primer test de pretemporada al circuit de Xest. Només Maverick Viñales ha estat més ràpid que el tro de Cervera, a qui ha tret 298 mil·lèssimes de segon. 

Tothom pendent de Márquez

Des que s'ha obert les portes del circuit Ricardo Tormo de Xest, el camió de Gresini estava més poblat que tota la resta del pàdoc. Marc ha arribat a les 10:47 al camió, ha fet una primera visita i a les 11:05 baixava les escales amb la nova granota negra amb tocs vermells i blancs.

Marc Márquez ha acabat en segona posició en arribar a l'equador del primer test de pretemporada al circuit de Xest. Només Maverick Viñales ha estat més ràpid que el tro de Cervera, a qui ha tret 298 mil·lèssimes de segon.

Quan ha tornat al box i s'ha tret el cas, ha somrigut. Queda molt dia per endavant, amb una pista molt, molt freda, i vent. Però Marc Márquez ha tornat.

Anar al contingut