Ni Lamine Yamal, amb un doblet, impedeix un altre fiasco del Barça (3-3)

El Granada, penúltim classificat de la Lliga, ha tingut el Barça contra les cordes. S'ha avançat dos cops en el marcador. Els de Xavi han salvat un empat que els allunya del liderat.

El Barça ha salvat un empat contra el Granada (3-3), i encara gràcies. El punt és un premi escàs per als blaugranes, en una jornada en què el Madrid ha agafat distàncies amb els seus perseguidors. No n'hi ha hagut prou amb una actuació brillant de Lamine Yamal, autor d'un doblet.

• Ter Stegen ha tornat a la porteria del Barça tres mesos després de la lesió. Ha pagat la inactivitat. Ha arriscat més del compte en algunes passades i el Granada ha estat a punt de treure'n profit.
  • Lamine Yamal ha obert la llauna abans del quart d'hora de joc. Ha culminat una excel·lent triangulació entre Pedri, De Jong i Cancelo. El jove del planter ha aparegut al segon pal per batre Batalla.
Lamine Yamal, feliç pel gol (EFE)
  • Lewandowski ha disposat d'una oportunitat magnífica per ampliar l'avantatge, en el minut 41. Hongla l'ha salvat sobre la línia de gol. I, en l'acció immediatament posterior, Ricard Sánchez ha fet emmudir l'Olímpic. El de Sant Jaume dels Domenys ha fet l'empat just abans del descans.
  • No ha canviat gens el guió a la segona part. La pilota era del Barça, però sense inquietar gaire la porteria rival. En canvi, el Granada ha optimitzat les seves arribades. Ter Stegen ha evitat amb la cara el gol de Pellistri. Però l'uruguaià no ha fallat, més tard, després de l'assistència d'Uzini.
Ter Stegen, batut per Ricard Sánchez (EFE)

• Com a mínim, el Barça ha exhibit capacitat de reacció. La resposta ha estat gairebé immediata. Gündogan, d'esquena a la porteria rival, l'ha cedit cap a Lewandowski i el polonès, des del balcó de l'àrea, ha tornat a equilibrar la balança.
  • El Granada, però, no s'ha deixat intimidar. Dos minuts més tard, un altre dels catalans de la plantilla del Granada, Ignasi Miquel, ha fet saltar les alarmes. Ha rematat de cap una centrada de Maoussa per fer el 2-3.
Lewandowski esperona els companys després de marcar (EFE)
  • Ha hagut de sortir Lamine Yamal al rescat del Barça, en el minut 80. Ho ha fet tot sol. Li ha pispat la cartera a José Callejón i ha etzibat un cacau des de fora de l'àrea que ha sorprès Batalla.
  • La irrupció de Lamine ha esperonat l'equip en els últims minuts. Ell mateix ha servit una centrada cap a Gündogan que no ha acabat en gol per la intervenció del porter del Granada. Ho ha provat, més tard, amb Marc Guiu com a destinatari, però el cop de cap ha sortit desviat.