Jules Kounde durant la seva presentació amb el Barça (EFE)

El Barça presenta Jules Koundé: "Estic molt feliç i orgullós d'arribar a aquest gran club"

El president ha rebut el central francès valorant la seva voluntat de jugar a l'entitat blaugrana i agraint que hagi esperat el club
Redacció Esport3 Actualitzat

Jules Koundé s'ha convertit aquest dilluns oficialment en nou jugador del Barça. El defensa francès, que ha signat amb l'entitat blaugrana per cinc temporades, ha fet els primers tocs com a culé a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on l'ha presentat el president Joan Laporta, que li ha donat la benvinguda valorant la seva voluntat de jugar al Barça i agraint que hagi esperat el club:

"Ets un fitxatge molt desitjat i t'agraeixo molt l'esforç que has fet per venir al Barça.  Ens agraden els jugadors que voleu venir al Barça perquè us agrada el projecte i voleu tenir èxit a la vostra carrera professional. Gràcies un altre cop, perquè sé que has esperat el Barça."

Koundé, per la seva banda, ha mostrat una enorme satisfacció i orgull de jugar a can Barça i ha agrait al president i a l'afició la gran rebuda que ha tingut:

"Estic molt feliç i orgullós d'arribar a aquest gran club. Estic molt agrait al president i a tota la gent que m'ha mostrat molt carinyo. Només queda entrenar fort i, per descomptat, guanyar."

Sobre les claus del seu fitxatge, Koundé ha declarat que les conversacions amb Xavi han estat sempre molt fluides, que des del primer moment ha notat la voluntat de l'entrenador d'incorporar-lo a les seves files i que l'únic que Xavi li ha demanat és que continuï fent el mateix que ha estat fent al Sevilla.

Laporta ha aprofitat la roda de premsa per anunciar l'activació de la tercera palanca: la venda del 25% dels drets de Barça Studios a Socios.com per un total 100 milions d'euros.

El central francès arriba a can Barça amb l'objectiu de crèixer, aprendre i ajudar l'equip en qualsevol moment. Koundé també ha confessat que ha escollit el Barça pel seu projecte ambiciós i que esperar que el club arribés a un acord amb el Sevilla no va ser cap gran esforç perquè tenia moltes ganes de jugar al Camp Nou:

Als seus 23 anys, Koundé és considerat un dels millors centrals del panorama actual. Fitxat del Sevilla per 50 milions d'euros fixos més 10 de variables, reforça una línia defensiva del Barça juntament amb un altre central acabat d'arribar, el danès Andreas Christensen. Koundé ha firmat pel Barça fins al 2027 i és la cinquena incorporació de la nova temporada, darrere de Kessié, Christensen, Raphinha i Lewandowski.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut