El Madrid deixa escapar dos punts contra el Betis: gol català malgrat un gran Lunin (1-1)

Els blancs han dominat gran part del partit, però un golàs d'Aitor Ruibal ha igualat la 12a diana de la temporada de Bellingham

• Duel entre equips castigats per baixes de pes que ha obligat a improvisar als dos entrenadors, sobretot, el local. I és que Manuel Pellegrini ha hagut d'apostar pel jugador de Cardedeu, Sergi Altimira, que ha fet tàndem al mig del camp amb Marc Roca. Carlo Ancelotti, per la seva part, ha tret novament a Lunin a la porteria, tot i la disponibilitat de Kepa.
  • El Reial Madrid s'ha avançat al minut 16 amb un gol de Brahim Díaz. L'acció, però, ha estat anul·lada per fora de joc previ del brasiler Rodrygo, que havia fet l'assistència. Amb l'empat inicial s'ha arribat al descans.
  • A la represa, la primera ocasió clara ha estat per al Betis amb una rematada d'Isco Alarcón que ha desviat Lunin. El gol, però, ha arribat a l'altra porteria amb una nova diana de Jude Bellingham, la 12a de la temporada, després d'una gran connexió amb Brahim Díaz al minut 53.
  • El Betis s'ha refet del domini blanc amb un golàs des de fora l'àrea d'Aitor Ruibal. El jugador de Sallent ha sorprès la defensa madrilenya amb un xut imparable per al porter Lunin al minut 67. Ruibal ha dedicat el gol al seu company lesionat Guido Rodríguez.
  • Isco Alarcón ha estat a punt de fer el segon dels andalusos al 90' amb una rematada de cap que ha anat al pal. La rèplica dels blancs ha estat immediata, amb una acció de Rodrygo que Joselu ha enviat fora per molt poc.
  • El marcador, però, no s'ha mogut i el Reial Madrid ha empatat el tercer partit de la temporada a la Lliga. Els blancs tenen 39 punts, un més que el Girona i cinc més que el Barça, a l'espera del derbi català d'aquest diumenge a Montjuïc (21.00).