Vinícius celebra el gol a l'Allianz Arena (Reuters)

Vinícius salva el Madrid forçant l'empat contra el Bayern de Múnic (2-2)

L'empat a dos deixa l'eliminatòria oberta per dimecres que ve al Bernabéu
Redacció Esport3 Actualitzat

El Bayern i el Reial Madrid resoldran la seva semifinal de la Lliga de Campions al Santiago Bernabéu després que el partit d'anada a Múnic ha acabat empatat a dos gols. Tots dos equips han arribat a posar-se al davant en el marcador, però no han sabut conservar l'avantatge en un enfrontament en què els porters han tingut un protagonisme destacat.

• La sortida del Bayern ha estat fulgurant i abans del primer minut Sané ja hauria pogut marcar. Lunin ho ha evitat amb el peu quan ja es cantava el gol.
  • En els primers nou minuts el Bayern ha xutat quatre vegades i des de qualsevol posició. Fins i tot Harry Kane ho ha provat des del mig del camp, sense èxit.
  • Un cop aguantada l'embranzida inicial del Bayern, el Madrid n'ha tingut prou amb una jugada de Kroos i Vinícius per avançar-se en el marcador. El migcampista alemany ha llegit la mala col·locació defensiva del Bayern per filtrar una passada al davanter brasiler, que ha fet el 0-1 en el primer xut a porteria del Madrid en el partit.
  • Un xut de falta de Kane, que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Lunin, ha estat l'única ocasió que ha tingut el Bayern en el que quedava de la primera part, però s'ha arribat al descans amb el 0-1.
  • El descans li ha anat bé al Bayern, que tot i patir un ensurt inicial en un xut de Kroos, ha capgirat el marcador en només cinc minuts.
  • Leroy Sané, en una jugada individual, s'ha desfet de tots els contraris que li anaven sortint i, d'un xut potent i molt ajustat al pal, ha empatat al minut 53.
  • En els millors moments del Bayern, Lucas Vázquez ha fet caure Musiala dins l'àrea i Clément Turpin ha xiulat penal. Harry Kane no ha perdonat des dels onze metres i ha fet el 2-1 al minut 56.
Kane ha marcat el segon (Reuters)
  • El Bayern no ha sabut rematar la feina i en l'últim quart d'hora el Madrid ha ressuscitat. Neuer ha evitat el gol de Vinícius en una altra jugada del brasiler que havia deixat retratat Kim, el central del Bayern.
  • El defensa coreà ha completat la seva pèssima actuació cometent un penal clar sobre Rodrigo que Vinícius ha transformat en el 2-2 al minut 83.
  • L'empat a dos deixa l'eliminatòria oberta per dimecres que ve al Bernabéu.