Els jugadors portuguesos celebren la classificació per a l'F4 de la Champions al parquet del Palau
Hoquei Patins

Remuntada "interruptus" del Barça a la Champions: Bargalló no pot amb el bloc de l'Sporting (5-4)

Els blaugranes, liderats per l'incisiu jugador de Sant Sadurní d'Anoia, ho han intentat tot però els lisboetes no han perdut el tren del partit en cap moment

Un Palau amb més de 5.000 espectadors ha estat l'escenari del Barça-Sporting Club de Portugal en el partit de tornada dels quarts de final de la WSE Champions League d'hoquei patins. Els blaugranes afrontaven el repte difícil de remuntar els 3 gols que van portar de Lisboa, un càstig excessiu que no han pogut superar. Els portuguesos, armats amb un bloc consistent, seran a l'F4 de la millor competició continental.

Amb el 4-1 de l'anada de renda, els visitants s'han centrat molt en defensa i al Barça li ha costat trobar la porteria visitant. Tot i això, ha estat a només un gol d'empatar l'eliminatòria en dos moments decisius, amb el 4-2, a 4 minuts per al final, i amb el 5-3, a falta de poc més d'un minut. El Barça ha arriscat amb el porter jugador i en l'últim segon el vigatà Ferran Font, que sona pel Barça 24-25, ha aprofitat una relliscada d'Ignacio Alabart per marcar el 5-4 definitiu.

El millor jugador dels locals ha tornat a ser un Pau Bargalló pletòric. Malgrat això, les dues dianes del de Sant Sadurní d'Anoia no han servit per obtenir la desitjada classificació.

Gran decepció al Palau en la darrera Champions amb Edu Castro a la banqueta. Un any més, el Barça no guanyarà un títol que va aixecar per últim cop el 2018.

Pau Bargalló celebra un dels seus gols d'aquest dijous
Pau Bargalló celebra un dels seus gols d'aquest dijous, insuficients per a la remuntada (FCB)