Janc, en una acció del partit
Janc, en una acció del partit (FC Barcelona)
Handbol

El Barça derrota el Porto i recupera la primera plaça de grup en solitari (40-33)

La victòria del Veszprém sobre el GOG deixa la lluita oberta per les dues primeres places

• Amb un inici fred de partit, el Barça es recolza en Gonzalo Pérez de Vargas (10 aturades a la primera part) per superar el Porto.
  • Mem, Wanne i Richardson, amb 4 gols cadascun, màxims golejadors de l'equip blaugrana en el primer temps.
  • El Porto s'ha arribat a posar per davant (7-8), però la reacció del Barça ha estat fulgurant i ha disposat de 6 gols de màxima renda (20-14)
  • Dika Mem s'ha retirat als vuit minuts de la segona part després de rebre un cop i ja no ha tornat a jugar.
  • Aleix Gómez, amb 7 gols, ha estat el màxim golejador del partit, tots marcats en la segona part.
  • El Barça ha arribat a guanyar d'11 gols a la segona part, una diferència que ha permès a Antonio Carlos Ortega repartir minuts entre tota la plantilla.
  • Un empat la setmana que ve a la pista del Magdeburg asseguraria la primera plaça del grup.