ElPozo guanya al Palau i es queda a tres punts d'un Barça encara líder
André Coelho i Marlon pugnen per la pilota (FCB)
Futbol sala

Els blaugranes acusen les baixes i acaben perdent el duel contra el segon de la taula en un partit en què han merescut més

Un Barça amb moltes baixes s'ha avançat al marcador a l'inici de la segona part, però ha acabat cedint per 2 a 3 davant d'ElPozo. Els murcians se situen a només tres punts dels blaugranes, encara líders de la Lliga. Els gols de Gadeia i Ricardo els ha neutralitzat un gran Matheus, autor de les dues dianes de l'equip de Velasco. En un final a cara o creu, un gol d'Antonio Pérez en pròpia porta després d'una pèrdua d'Erick ha decantat la balança del partit. Els blaugranes han salvat l'average particular.

• Matheus ha avançat un Barça amb només vuit jugadors de pista en el primer minut de la segona part, però de seguida ha arribat l'empat de Gadeia després d'un córner.
  • Els murcians han aprofitat un desajust defensiu blaugrana per remuntar el matx amb diana de Ricardo. Matheus ha tornat a sortir al rescat amb un golàs per empatar novament el matx.
  • En un final a cara o creu, una pèrdua d'Erick ha propiciat l'atac d'ElPozo en què s'ha produït el gol en pròpia porta d'Antonio Pérez.
  • El Barça ha desaprofitat l'ocasió de deixar el segon classificat a nou punts i ha vist com ha passat a la inversa: ElPozo s'acosta a només tres del liderat blaugrana. Això sí, els de Velasco han salvat l'average particular, ja que a la primera volta van vèncer per 2 a 4.