Futbol sala

El Barça empata contra el Città di Eboli (2-2) i comença amb el peu canviat la Ronda Elit de la Champions

L'equip italià ha aconseguit l'empat nou segons abans del final i complica la classificació dels blaugranes per a la "final four"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha començat amb mal peu la seva participació a la Ronda Elit de la lliga de campions de futbol sala. Els blaugranes no han pogut passar de l'empat a 2 davant el Città di Eboli i es queden sense marge d'error en els dos pròxims partits, dijous contra l'Etoile Lavalloise i dissabte contra el Riga.

  • Tot i el domini del Barça, els italians s'han avançat a la primera part amb una acció aïllada de Fabricio Calderolli. Abans del descans, Catela ha empatat des del punt de penal. Al segon temps, Touré ha avançat el Barça, però l'Eboli ha marcat el gol de la victòria a nous segons per al final. Altre cop, l'autor ha estat Calderolli.
  • Els blaugranes han estat àmpliament superiors en el joc i les ocasions. El Barça ha estavellat tres pilotes al pal i ha xutat 27 cops a porteria, pels 9 intents de l'equip italià, però no han estat capaços de plasmar el seu domini en el marcador.
  • El Barça ja no té marge d'error. Ha de superar aquest dijous l'Etoile Lavalloise (15.00, Esport3 i 3CAT) i dissabte el Riga de Ricardinho (16.00, Esport3 i 3CAT) i vigilar els resultats de l'Eboli per si la classificació s'acaba decidit per diferència de gols.
  • Per al partit d'aquest dijous contra l'Etoile Lavalloise, el Barça recupera Pito, que avui no ha jugat per sanció.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut