L'alegria de Marc Guiu després del seu gol de tacó
L'alegria de Marc Guiu després del seu gol de tacó
futbol

Està tocat amb una vareta: el golàs de taló de Marc Guiu que deixa afònic el narrador

El de Santa Maria de Palautordera torna a demostrar el seu fort vincle amb el gol, ara amb el filial blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Allà on va Marc Guiu porta la felicitat. Tal com va demostrar en el seu debut amb el primer equip del Barça, l'ariet de 18 anys necessita ben poc per veure porteria. Aquest diumenge, el de Santa Maria de Palautordera ha tornat a demostrar el seu fort vincle amb el gol sentenciant el partit del Barça Atlètic contra el Rayo Majadahonda amb una diana de taló a la sortida d'un córner.

El golàs de Guiu, que l'endemà de veure el Celta-Barça des de la banqueta de Balaídos ha sortit a la gespa del Johan Cruyff a la segona meitat, ha deixat afònic el narrador d'Esport3 Jordi Sunyer. Sense dubte, un dels millors gols d'un davanter tocat per una vareta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

A algú, fins i tot, li ha recordat el mític gol d'un tendre Zlatan Ibrahimovic amb l'Inter.

"Guanyarem alguna cosa 100%"

Al final del partit, Guiu ha respost una pregunta en clau primer equip quan se li ha preguntat si compartia l'opinió del seu company a la davantera de Xavi, Robert Lewandowski. Entre setmana, el polonès va assegurar que el Barça acabaria la temporada aixecant un títol. "Guanyarem alguna cosa 100%", ha afirmat el vallesà.

Abans Mikayil Faye, al minut 10, i Naim, al 49, havien fet els dos primers gols dels de Rafa Márquez, que amb aquests 3 punts tornen a situar-se quarts, en places de promoció d'ascens a Segona. Tarda rodona a Sant Joan Despí.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut