Més gols que bon joc del Barça per aferrar-se a la Lliga (3-0)

Messi (2) i Alba han fet els gols dels de Koeman contra l'Elx, tots tres a la segona part, després d'un primer temps molt gris. Els blaugrana jugaran dissabte al camp del Sevilla.
Francesc Latorre Actualitzat
TEMA:
Messi

Koeman ha disposat un onze ple de novetats: Ter Stegen, Mingueza, Umtiti, Piqué, Jordi Alba; De Jong, Pjanic, Pedri; Messi, Braithwaite i Trincao. Canvis que es poden llegir en clau rotació (el Barça juga dissabte al Pizjuán contra el Sevilla i dimecres rep els andalusos en la tornada de les semifinals de Copa), però també en clau toc d'alerta després de les derrotes contra PSG i Cadis.

Trincao ha disposat de la primera oportunitat tot just començar, però el català Edgar Badia ha pogut rebutjar la rematada del portuguès. La resposta dels visitants no s'ha fet esperar i Lucas Boyé ha rematat tot sol una centrada de Rigoni. El xut de l'argentí ha sortit desviat per sobre de la porteria de Ter Stegen. El Barça no ha tornat a crear perill fins al minut 20 i ho ha fet novament amb Trincao. Aquesta vegada ha rebut una passada filtrada de Leo Messi i, tot i que ha estat encertat a l'hora de driblar dos rivals, la seva rematada final l'ha tornat a deixar en no res Badia. Era, insistim, el minut 20. El Barça, encara que costi de creure, no ha creat cap més ocasió en tota la primera part. És més, han estat els visitants els que han provat sort amb un xut llunyà de Pere Milla que ha desviat Ter Stegen. Al final del primer temps, doncs, empat a zero i actuació absolutament decebedora dels de Koeman.

Messi després del primer gol (EFE)

 

Canvis a la represa

Al descans, Koeman ha fet un canvi i ha donat entrada a Dembélé en el lloc de Pjanic. I sense temps per a que el canvi fes efecte, el Barça ha marcat de seguida. Típica conducció de Messi esquivant rivals en direcció a la porteria, combinació amb Braithwaite que li ha tornat d'esperó i gol de l'argentí per desfer l'igualada. El Barça ha encetat el marcador però el partit no s'ha animat, ni pel que fa a ritme ni pel que fa a ocasions.

En el minut 66 Koeman ha fet el segon canvi: Busquets per Trincao. I en el 68 ha caigut el segon, ara sí, un golàs. Conducció espectacular de Frenkie de Jong des de camp contrari i fins a l'àrea rival per acabar assistint Leo Messi. Semblava que l'argentí de remataria de primeres però ha sorprès tothom amb una miniconducció dins de l'àrea que ha acabat amb la pilota al fons de la porteria. I tot  just després, el Barça ha fet el tercer, obra ara de Jordi Alba. Messi ha enviat una pilota llarga a Braithwaite, el danès l'ha baixat amb el cap al mateix temps que assistia el lateral català per a que fes el tercer gol blaugrana.

Amb el partit sentenciat, Koeman ha fet més canvis i han marxat Piqué, Braithwaite i Alba, que han deixat el seu lloc a Dest, Lenglet i Griezmann. El francès ha tingut una oportunitat per marcar el quart després d'una assistència de Dembélé però la seva rematada ha acabat al lateral de la xarxa. Ha estat la darrera aproximació dels de Koeman en un partit que no ha servit per recuperar bones sensacions pel que fa al joc però si almenys per sumar tres punts que permeten conservar alguna opció de lluitar per la lliga. Amb Messi, per cert, com a pitxitxi de la Lliga en solitari, amb 18 gols

Dissabte que ve el Barça jugarà al camp del Sevilla en un altre partit en què als blaugrana no els servirà res més que la victòria.

 

ARXIVAT A:
Messi Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut