Pedri controla la pilota durant el partit de lliga contra el Cadis (EFE / Toni Albir)
Barça

Pedri González és el jugador més revaloritzat l'últim any, segons un estudi de KPMG

El jugador canari del Barça ha incrementat el seu valor 26 milions d'euros respecte de l'any passat

Un estudi realitzat per la consultoria KPMG ha desvelat que el blaugrana Pedri González és el futbolista que més s'ha revaloritzat l'any passat, mentre que Kylian Mbappé és el jugador més car del món, amb un valor estimat de 185 milions d'euros.

Quant als més revaloritzats, Pedri lidera la llista, amb un increment de 26 milions d'euros respecte a l'any passat, seguit de Phil Foden, del Manchester City, que ha augmentat el seu valor 20 milions.

Mbappé repeteix com el jugador més valuós un any més, malgrat que el seu preu s'ha devaluat 15 milions respecte al gener de l'any passat. Mbappé lidera la llista, on apareix com a segon Harry Kane, davanter del Tottenham i valorat en 125 milions, el mateix preu que Raheem Sterling, del Manchester City.

En el top 10 també apareixen Jadon Sancho, del Borussia Dortmund, amb un valor estimat de 118 milions; Neymar, el preu del qual ha baixat 10 milions fins als 115; Mohamed Salah (115), Marcus Rashford (115) i Kevin De Bruyne (114). Completen la llista els jugadors del Liverpool Trent Alexander Arnold (111 milions) i Sadio Mané (110). S'ha quedat fora del top 10 Erling Braut Haaland, del Borussia Dortmund, que apareix onzè amb un preu de 110 milions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut