L'inici de les obres de l'Spotify Camp Nou
L'Spotify Camp Nou en obres (FCB)
BARÇA

En demolició total: la impactant imatge aèria de les obres del Camp Nou

El Barça ha habilitat un espai a la seva pàgina web on es poden seguir en directe les obres que ha permès veure una imatge viral de la remodelació

RedaccióActualitzat

Mentre que la remodelació de l'Spotify Camp Nou progressa a bon ritme, continuen arribant imatges espectaculars sobre l'estadi durant les obres. L'última és un vídeo que l'usuari de Twitter @WinnersCB ha compartit al seu compte: una perspectiva aèria que mostra el coliseu culer en ruïnes, no apte per a sensibles del Barça.   

Una de les novetats que el club blaugrana ha introduït, i que respon a una de les demandes que l'afició havia manifestat a través de les xarxes, és un espai a la web del Barça on poder seguir les obres en temps real.

Les obres del Camp Nou, en directe

Així doncs, qualsevol usuari pot seguir de forma instantània com avancen els treballs a l'Spotify Camp NouPots seguir les obres en directe en aquest enllaç.

La previsió del Barça és tornar a jugar a l'estadi al novembre del 2024, any que coincideix amb el 125 aniversari de l'entitat. No obstant això, la finalització completa de les obres s'espera que sigui per a la temporada 2025-26


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut