Emmanuel Petit, en una imatge d'arxiu fent de comentarista per RMC
Emmanuel Petit, en una imatge d'arxiu fent de comentarista per RMC
barça

Emmanuel Petit torna a atiar el Barça amb ganes: reben Xavi, Deco i, fins i tot, els serveis mèdics

"Dembélé no es lesiona mai al PSG i abans sempre ho estava", es qüestiona l'exfutbolista francès

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels campions del món amb França del 1998 que segueix omplint pàgines per molt que faci anys que ha penjat les botes és Emmanuel Petit. Fidel al seu estil de dir tot el que pensa, l'exculer nascut a Normandia ha concedit una sucosa entrevista al diari As en què aprofundeix en el tema que té ocupats els seus compatriotes, el futur de Kylian Mbappé. Tot i això, aprofita també per analitzar els motius de la inestabilitat que viu el Barça, un dels seus temes predilectes.

Veient la deriva que porta l'equip de Xavi, Petit té dubtes que el tècnic de Terrassa aguanti fins el 30 de juny.  "Estàs segur que se n'anirà a final de temporada i no abans?", es pregunta.

"Tots els aficionats del Barça el voldran sempre pel que va fer pel club. Ara, com a entrenador, sap com n'és de difícil, sobretot a la banqueta. Conec molts entrenadors que ho han passat malament..."

El cabellut exjugador, malgrat repassar irònicament alguns dels discutits arguments de Xavi a les rodes de premsa, responsabilitza la identitat del club de la falta de tranquil·litat que necessita un entrenador: "És un club tan polític..."

"Xavi s'ha estat queixant de moltes coses els últims mesos. Tants problemes dins i fora del camp. Aquest club és tan polític... En aquest club és molt difícil assolir la serenitat. Pots guanyar la Champions, pots guanyar LaLiga, però els propers sis mesos pot canviar. La situació pot canviar molt de pressa."

Per últim, el migcampista que va marcar una època a l'Arsenal deixa anar que "Deco també ha discutit amb Xavi". Una especulació que deixa enlaire durant la conversa sense aportar més informació i just abans d'insinuar que el microcosmos blaugrana va perjudicar Ousmane Dembélé:

"Quan veig Dembélé aquí al PSG, no es lesiona mai. Bàsicament, va arribar al PSG i no es lesiona. Sempre estava lesionat. No tinc ni idea del que passa amb el cos mèdic, els entrenaments..."

Petit va jugar al Camp Nou la temporada 2000-01, una etapa de la que no en guarda bon record. "Vaig perdre la passió pel futbol, només volia marxar del club", va arribar a assegurar fa un parell d'anys.    

 

Anar al contingut