Barça

Els plans de Flick al Barça

El tècnic és ara de vacances a Alemanya, i a partir de la segona setmana de juliol dirigirà els primers entrenaments abans d'anar a la gira pels Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Hansi Flick es posarà en marxa la segona setmana de juliol i llavors serà quan el tècnic dirigirà els primers entrenaments amb l'equip blaugrana. El nou tècnic del Barça va tornar aquest dimecres a Alemanya i estarà en contacte permanent amb Deco per les incorporacions i baixes a la plantilla.

Hi ha uns quants futbolistes pendents del seu futur, com Sergi Roberto, que ja no té el seu gran valedor: Xavi. Ara mateix, la renovació del de Reus, que estava encarrilada, s'ha aturat en sec i no queda clar si arribarà a bon port. Tampoc està clar el futur d'Oriol Romeu o d'Eric Garcia, que tornarà de la seva cessió al Girona.

També caldrà veure si es produeix una famosa venda dolorosa, perquè el Barça aspira a fitxar per la regla de l'1x1 en el pròxim mercat d'estiu, situació que ara mateix no té garantida.

Presentació al juliol

Durant la segona quinzena de juny Flick tornarà a Barcelona. Al juliol també està prevista la presentació oficial de Hansi Flick davant els mitjans de comunicació. Un marge de quatre setmanes que permetrà a l'alemany amarar-se de la cultura de can Barça i aprendre la llengua espanyola.

Hansi Flick, fotografiat amb una samarreta del Barça a les mans
Hansi Flick, fotografiat amb una samarreta del Barça a les mans (FCB)

Flick ja sap que a finals de juliol anirà de gira de pretemporada als Estats Units per disputar tres partits. Contra el Manchester City, el 30 de juliol; el Reial Madrid, el 3 d'agost i el Milan, el 6 d'agost, amb seus a Orlando, Nova Jersey i Baltimore.

 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut