Hamilton al davant d'Alonso durant els entrenaments a Hongria (Reuters)
Fórmula 1

Els Mercedes guanyen la partida als Red Bull a Hongria

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas ocupen la primera i segona posició, amb Verstappen tercer. Fernando Alonso serà novè i Sainz, que ha tingut un accident, quinzè

Redacció Esport3Actualitzat

La rivalitat entre Hamilton i Verstappen s'ha traslladat a Hongria. El circuit d'Hungaroring ha viscut el primer enfrontament del cap de setmana entre els dos pilots capdavanters del Mundial. El britànic ha aconseguit la "pole", una més, en el primer intent de la Q3, i al darrere seu s'ha classificat Valtteri Bottas. Molt lluny de Hamilton, a mig segon, ha acabat Verstappen.

El neerlandès ha volgut millorar en el segon intent, però una jugada al límit del reglament de Hamilton ha deixat el de Red Bull sense premi final. El britànic, molt lent en la volta de reconeixement, ha endarrerit molt Verstappen i Pérez, que anaven darrere seu. Tant ha estat així, que el mexicà ha vist com s'aturava el cronòmetre i es quedava sense opció a una última volta.

Fernando Alonso ha fet una gran classificació i ha acabat en novena posició. L'asturià ha entrat a la Q3 en cinquè lloc, però finalment sortirà des de la cinquena fila de l'engraellat. Pitjor li han anat les coses a Carlos Sainz. El de Ferrari ha estavellat el seu monoplaça contra les tanques i sortirà des de la quinzena posició.

Anar al contingut