David Fizdale ha deixat de ser l'entrenador dels Grizzlies
NBA

Els Grizzlies acomiaden el tècnic David Fizdale després de vuit derrotes consecutives i el malestar de Marc Gasol

La destitució coincideix amb el mal moment esportiu de l'equip, que encadena vuit derrotes consecutives i amb el malestar de Marc Gasol, que l'havia criticat per deixar-lo tot l'últim quart a la banqueta contra els Brooklyn Nets

Actualitzat

Els Memphis Grizzlies han anunciat la destitució de l'entrenador David Fizdale després d'encadenar aquesta passada matinada la vuitena derrota consecutiva. L'equip de Marc Gasol està completant un decebedor inici de temporada i suma un balanç negatiu de 7 victòries i 12 derrotes que han acabat amb l'acomiadament de l'entrenador. El substitut de Fizdale de manera interina serà el fins ara ajudant JB Bickerstaff, que ja va ocupar aquesta funció als Houston Rockets.

La destitució de David Fizdale com a entrenador coincideix amb el mal moment esportiu de l'equip i amb el malestar d'un dels seus jugadors franquícia, el català Marc Gasol, que després de la derrota a casa contra els Brooklyn Nets l'havia criticat públicament per deixar-lo tot l'últim quart a la banqueta.

ARXIVAT A:
NBA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut