Les jugadores espanyoles han topat amb els Estats Units
Waterpolo

Els Estats Units tornen a frenar la selecció espanyola, ara a Doha (11-9)

Un parcial de 4 a 0 dels Estats Units entre el segon i el tercer període castiga la selecció espanyola en les semifinals del Mundial. Les jugadores que entrena Miki Oca lluitaran pel bronze

Estats Units, gran dominador dels últims anys, però que no va guanyar el darrer Mundial de Fukuoka, s'ha tornat a interposar en el camí d'Espanya en una gran competició. Les nord-americanes han començat millor i Espanya, tot i empatar a 4, no ha trobat l'encert en moments claus (11-9).

• Muntanya russa en la primera part: Espanya ha necessitat 4 minuts per fer el primer gol a la portentosa portera Ashleigh Johnson. Estats Units ja en portava dos, aprofitant els descuits del rival en el balanç defensiu.
  • Després del 3 a 1 del primer quart, la selecció que dirigeix Miki Oca s'ha posat les piles. I ha aconseguit empatar a 4 amb un gol de Nona Pérez. Però un golàs com a resposta de Jenna Flyn i un altre en superioritat de les nord-americanes --5 de 8 en superioritats en la primera part-- han deixat un 6 a 4 al descans.
  • La diferència en les superioritats: la selecció espanyola ha tingut bones opcions per tornar a discutir el partit a la selecció tres vegades campiona olímpica. Però tenia el dia negre en les superioritats. I com que les rivals estaven còmodes en aquest apartat, el marcador s'ha disparat fins al 8 a 4.
  • Malgrat l'empenta de les joves Elena Ruiz (3 gols) i d'Isabela Piralkova (3 gols), Espanya ja no ha pogut discutir el partit a l'equip que entrena Adam Krikorian.