El Barça al Camp Nou, molt fiable davant dels bascos (EFE)
Barça

Els bons presagis del Barça contra la Reial Societat

El Barça només ha perdut 3 vegades de les 98 visites de la Reial al Camp Nou

Actualitzat

El Barça i la Reial Societat es veuran les cares aquest dimecres al Camp Nou en els quarts de final de la Copa del Rei. Els números entre els dos equips a l'estadi blaugrana són indiscutibles i donen poques esperances als bascos. 

Tot a favor del Barça... a priori

L'equip txuri urdin ha visitat el Camp Nou en 98 ocasions i només ha aconseguit guanyar 3 vegades. L'última vegada que el Barça va perdre a casa davant la Reial va ser fa 32 anys, la temporada 1990-1991, en un partit on els blaugranes tenien la lliga pràcticament a tocar.

Pel que fa a l'estadística dels gols, el Barça no perdona. En les 98 vegades que s'han enfrontat a l'Estadi, el Barça ha anotat 258 gols i només n'ha encaixat 60. Una dada que tranquil·litza​ els culers.

A la Copa del Rei, la mateixa història

Els dos equips s'han enfrontat al Camp Nou en el torneig del KO 16 vegades, amb un bagatge d'11 victòries blaugranes i 5 empats. L'última vegada a la Copa, l'any 2017, amb victòria per 5-2 en uns quarts de final que encara eren a doble partit. 

Aquest any, però, la Reial Societat està sent l'equip sorpresa de la lliga espanyola. Veurem si el partit de dimecres fa justícia a les estadístiques. 

Anar al contingut