Tavares envoltat de jugadors del Barça.
Tavares envoltat de jugadors del Barça. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els àudios de la final de Copa: "Edy, surt de la zona... d'acord?"

Surten a la llum les converses dels àrbitres amb els jugadors durant la final de Copa ACB

Redacció Digital Esport3Actualitzat

L'ACB ha publicat les converses d'Antonio Conde, l'àrbitre principal de la final de la Copa del Rei, amb els jugadors dels dos conjunts. Després de la mostrada disconformitat del club blaugrana en les hores posteriors al clàssic que suposava el final de la competició del KO, l'organització esportiva ha compartit a les xarxes socials un vídeo que recopila diverses jugades en què Conde dialoga amb els protagonistes. 
 


La publicació es basa en un seguit de clips que dura quatre minuts en els quals es mostren els moments destacats de les discussions de l'àrbitre en el transcurs del partit. Uns fragments editats prèviament per l'ACB abans de la seva difusió i en els quals no es mostren les situacions que van comentar Roger Grimau i Nicolás Laprovittola a la zona mixta després del partit.

Per tant, no es poden veure les jugades de la polèmica, però sí que l'àrbitre es mostra més dialogant amb els jugadors blancs. 


El Barça es queixarà de l'arbitratge a l'ACB

El club blaugrana asseguren que va existir un greuge comparatiu en qüestions com la permissivitat en els contactes i en les queixes. Consideren que els àrbitres solen estar més pendents de la banqueta culer, la qual va rebre un avís de tècnica en set minuts, en comparació amb la del Madrid, que va ser més constant en les queixes.

La queixa de no haver rebut el mateix tracte és el que ha motivat el Barça a enviar el vídeo. Una protesta que no serà formal perquè a l'entitat creuen que és una via que, en el passat, ha demostrat no tenir recorregut. A més, pensen que Grimau ja va ser clar a la roda de premsa amb les seves declaracions.


Una jugada que ha generat més polèmica

Una de les accions més comentades en les respostes a la publicació de l'ACB és amb Tavares com a protagonista. Conde l'avisa que surti de la zona per no xiular-li els tres segons.
 

"Edy, sortim de la zona. Els dos peus fora!"


Una recomanació que sent Laprovíttola, un dels protagonistes de després del partit. L'argentí contesta a l'àrbitre que no l'ha d'avisar, tan sols l'ha de xiular.

Anar al contingut