Carles Vilarrubí, marxant de les oficines del Camp Nou
Barça

Els directius del Barça Carles Vilarrubí i Jordi Monés dimiteixen per desavinences

Els dos directius s'oposaven a la celebració del partit contra el Las Palmas en protesta per les càrregues policials en el referèndum

Actualitzat

La decisió sobre la disputa o no del Barça-Las Palmas ha creat fortes desavinences en la junta del FC Barcelona, fins al punt que un dels vicepresidents de l'entitat, Carles Vilarrubí, ha presentat la dimissió. Poc després s'ha conegut també la marxa del directiu Jordi Monés. 

Vilarrubí, fins avui vicepresident d'afers institucionals del club, ha estat en la reunió que ha mantingut el nucli directiu del Barça arran de les càrregues policials que hi ha hagut a diversos col·legis electorals de Catalunya. Allà hauria mantingut que el Barça no havia de disputar el partit contra el Las Palmas, després que la LFP es negués a ajornar-lo a petició del club. Com a mostra de disconformitat, ha presentat la seva dimissió.

Un altre dels directius que s'oposaven a la decisió del club, Jordi Monés, ha fet saber la seva intenció de dimitir poc després. Monés era el comissionat de l'anomenat Barcelona Innovation Hub.   

 

Anar al contingut