Francis Coquelin, en una imatge d'arxiu com a jugador del València (Reuters)
Lliga Europa

El València juga amb foc davant el Krasnodar però es classifica per als quarts de final de l'Europa League (1-1)

L'aventura europea del conjunt xe ha estat penjant d'un fil fins al minut 93, quan Gonçalo Guedes ha marcat el gol decisiu

El València ha jugat amb foc i se n'ha sortit però, després de perdonar en les oportunitats d'atac i cedir opcions al Krasnodar. Al minut 85, Suleymanov afusellava la porteria de Neto amb una canonada creuada des de fora de l'àrea que ha deixat glaçades les opcions del conjunt xé de ser als quarts de final de l'Europa League i és que els russos, amb l'1-0, en tenien prou per deixar fora l'equip de Marcelino fent valer el valor doble del gol que van marcar a Mestalla a l'anada que va acabar amb un 2-1.

En el darrer sospir, en el temps afegit (minut 93), en una acció desesperada el València ha salvat els mobles en un gran internament a l'àrea i posterior assistència de Gameiro que Gonçalo Guedes ha rematat enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb aquest gol, els valencians s'asseguren la classificació per als quarts de final de l'Europa League.