Tenis

El tenis català demana flexibilització per la seva especificitat

Demanen poder jugar a dobles i que les escoles de tenis puguin engegar

Xavier Bonastre i Thió Actualitzat

La Federació Catalana de Tenis ha demanat a la Secretaria General de l'Esport que s'autoritzi la pràctica de partits de dobles a l'involucrar 4 persones en un espai de 800m2 aproximadament, tenint en compte que la fase 1 del desconfinament permet la realització d'algunes activitats --com ara terrasses de bars i restaurants, velatoris i assistència a lloc de culte-- de fins a 10 persones. Algunes d'aquests activitats, a més, es fan en llocs coberts.
     
La Federació Catalana recorda que el tenis és un esport on no hi ha contacte físic i el risc de contagi és gairebé nul. També demana la federació que s'autoritzi el reinici de l'activitat de les escoles de tenis en grups de fins a 10 persones, respectant totes les mesures sanitàries establertes. 


La federació creu imprescindible aquesta flexibilització en les normes de desescalada del confinament, en el cas del tenis, per permetre un alleujament econòmic pels clubs, que han vist interrompuda la seva activitat des de fa 2 mesos per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Per últim, la federació demana a la Secretaria General de l'Esport que traslladi aquesta petició al Consell Superior d'Esports i al Ministeri de Sanitat.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut