Gisela Armengol, entrevistada al programa Planta Baixa de TV3

El talismà del Barça femení per a la final de Champions

La pilot lleidatana Gisela Armengol haurà de canviar de plans: d'anar a l'Aplec del Caragol a portar les finalistes a Bilbao. AIxí ho ha explicat al programa Planta Baixa de TV3
Redacció Esport3 Actualitzat

El dijous 25 d'abril, el Barça femení presentava l'avió personalitzat per als desplaçaments, fruit d'un acord entre Vueling i el club. L'avió s'estrenaria l'endemà per volar en direcció a Londres amb l'objectiu de remuntar la semifinal contra el Chelsea. Dit i fet: les de Giráldez van guanyar per 0 a 2 a Stamford Bridge i van classificar-se per a la final de Bilbao del pròxim 25 de maig a les 18.00.

Les jugadores atribueixen la sort a Gisela Armengol, la pilot de l'avió. I per això ja han proposat que sigui ella qui les porti el dia de la final contra l'Olympique de Lió, però "per temes de programació, encara s'ha de decidir". En declaracions al programa "Planta baixa", la pilot admet que "no era conscient que el vol agafaria aquesta dimensió".

"Vueling havia proposat al Barça que la tripulació també fos femenina."

La importància de visibilitzar la dona i tenir referents

La lleidatana es va sorprendre que se li donés "tant bombo a un vol", encara que ho troba normal: "És el primer equip femení que té un avió." Armengol també remarca la importància d'aquest fenomen: "És una manera de visibilitzar la dona, d'empoderar les professions que no es veuen gaire en el món femení. Existim. Que les futures generacions s'inspirin en nosaltres i, sobretot, en les jugadores."

"Va ser el destí, la sort. Em va tocar a mi i ho vaig acceptar amb molta il·lusió."

L'avió del Barça femení, de Vueling (FC Barcelona)

Canvi de plans: de Lleida a Bilbao

Gisela Armengol ja tenia plans per a l'últim cap de setmana de maig. A Lleida, se celebra l'Aplec del Caragol, una festa gastronòmica relacionada amb la cuina del caragol, i volia anar-hi. Tanmateix, davant la petició del club i la possibilitat de pilotar l'avió blaugrana, la pilot acceptaria l'encàrrec. Així ho va explicar Armengol, entrevistada al programa Planta Baixa de 3cat.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut