Luis Suárez, després de marcar un gol amb el seu nou equip, el Grêmio brasiler (EFE)
Futbol

El surrealista rànquing de l'IFFHS: el país que destrona la Lliga i la Premier

La lliga anglesa, segona, i la espanyola, quarta, han vist com una Lliga sud-americana els ha pres la primera posició de la classificació

Redacció Esport3Actualitzat

Els últims anys, les diferents Lligues europees de futbol s'han disputat els llocs més alts dels rànquings que determinen quines són les millors competicions del món.

La Premier League, per molts, i la Lliga espanyola o la Serie A, per uns altres, són les dues grans favorites per liderar aquestes classificacions, però sembla que l'IFFHS no hi està d'acord.

 

 

El rànquing de la Federació Internacional d'Història i Estadística del Futbol ha sorprès molts aficionats situant el Brasileirao, la Lliga brasilera, en la primera posició, deixant la Premier League anglesa, la Serie A italiana, la Lliga espanyola i la Ligue 1 francesa tancant el top 5.

Moltes sorpreses al rànquing de clubs

Pel que fa als clubs, la classificació també és sorprenent. Les dues primeres posicions les ocupen dos equips brasilers, el Flamengo i el Palmeiras, mentre que tres clubs de la Premier League, el Liverpool, el Chelsea i el Manchester City, completen les cinc primeres posicions.

 

 

Fins al sisè lloc, que l'ocupa el Reial Madrid, no hi ha cap equip de la Lliga espanyola. El PSG és setzè i el FC Barcelona es troba a la vintena posició.

ARXIVAT A:
Luis Suárez
Anar al contingut