El penal d'Edwin Cárdenas, Muchachos FC
El penal d'Edwin Cárdenas, Muchachos FC (Instagram: @____edwiinnn____)
KINGS WORLD CUP

El surrealista penal que fa fora els francesos de la Kings World Cup de Mèxic

L'equip de l'estrímer AminMaTue, Foot2Rue, ha caigut eliminat del Mundial als penals contra Muchachos FC

La Kings League ja té definits els 16 equips classificats per a vuitens de final del Mundial a Ciutat de Mèxic. S'han classificat els últims al "last change". Queden vuit equips de la Kings League espanyola (Aniquiladores, Saiyans, Kunisports, Ultimate Móstoles, Porcinos, XBuyer Team, Jijantes i Los Troncos), quatre de l'Américas (Olimpo United, Muchachos FC, Peluche Caligari i Los Aliens FC).

Finalment, dels combinats d'altres països es mantenen amb opcions de jugar la Final Four a Monterrey: G3X FC (Brasil), Furia FC (Brasil), Stallions (Itàlia) i Limon FC (Turquia).

L'anècdota de la jornada... i del Mundial

La tanda de penals "shootout" entre Muchachos de Jero Freixas i Foot2Rue del francès Amine va deixar una de les classificacions més insòlites. Després dels 40 minuts de partit, el resultat va ser de 4 a 4. Als penals, els argentins van errar el penal definitiu, o això va semblar en directe...  

Christian Nsapu va aturar amb el braç esquerre el xut d'Edwin Cárdenas. La trajectòria de la pilota, però, li va jugar una mala passada. El davanter dels argentins es lamentava quan l'àrbitre del partit va xiular gol.

La pilota va anar amunt i, després de botar a la gespa, va acabar introduint-se dins la porteria davant la incredulitat de tothom. Amine no s'ho creia mentre Muchachos celebrava el bitllet per la següent ronda contra Furia FC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Anar al contingut