Leo Messi va intentar fitxar pel City l'estiu del 2020
FUTBOL

El somni frustrat de Messi de jugar al Manchester City de Guardiola

L'argentí hauria intentat fitxar pel conjunt del tècnic de Santpedor l'estiu del 2020 després de la desfeta contra el Bayern a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi va estar punt de vestir la samarreta del Manchester City. El fitxatge de l'argentí pel conjunt "cityzen" es va gestar l'estiu del 2020, uns dies després de la contundent derrota del Barça contra el Bayern de Munic per 2 gols a 8.

Dolgut per la desfeta, Leo va prendre la decisió d'abandonar Barcelona i el seu desig era recalar a l'Etihad Stadium per tornar a estar a les ordres de Pep Guardiola. De fet, va ser el jugador qui va llançar-se als braços del tècnic de Santpedor.

Pep: A Manchester entrenem molt dur...

Messi: Entrenaré dur, això no em preocupa.

Pep: I continuo fent xerrades tàctiques llarguíssimes. Potser t'avorriràs...

Messi: Aguantaré.

Pep: Leo, ens hem fet grans. Potser ja no ens suportem.

Messi: Pep, jo només vull petar-ho.

Aquest és un diàleg extret del llibre "Deu salvi el Pep", de Martí Perarnau. El periodista narra la conversa que van tenir Messi i Pep a Barcelona, al domicili de l'entrenador, pocs dies després de quedar eliminats de la Champions League.

Leo va explicar a Guardiola que se sentia "traït i enganyat" per la junta directiva, que no el deixava marxar, tot i haver enviat el famós burofax en què demanava sortir del club. Segons explica Perarnau, Guardiola s'hauria mostrat predisposat a intentar forçar l'operació, que finalment no es va produir per un escull: l'any de contracte que li quedava a Messi i una clàusula de rescissió de 750 milions d'euros.

Anar al contingut