El Sevilla també anuncia la presentació d'un ERTO (sevillafc.es)
Futbol

El Sevilla presenta un ERTO i anuncia un principi d'acord amb la plantilla

El club andalús explica que les mesures afecten 360 treballadors i implicarà una reducció del 70% del sou per als jugadors i jugadores

Actualitzat

El Sevilla ha anunciat la presentació d'un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per causa de força major. El club andalús ha comunicat al mateix temps que ha arribat a un principi d'acord de més abast amb el primer equip i que en els pròxims dies n'explicarà els detalls.

L'entitat sevillana explica que arran de la crisi originada pel coronavirus "el Sevilla FC es veu obligat a prendre mesures no desitjades per fer front  a un dels moments més delicats en els seus 130 anys d'història".  La mesura afectarà 360 treballadors, tots els de l'entitat excepte aquells que poden continuar fent la seva feina tot i el confinament. L'ERTO implica una retallada del 70% del sou per als futbolistes del primer equip masculí i femení i els seus respectius equips tècnics, i també de jugadors i tècnics del futbol formatiu. Els membres del Consell d'Administració i els principals executius del club també reduiran els seus emoluments.

Anar al contingut