El Sevilla, eliminat de la Lliga de Campions en perdre amb el PSV (2-3)

Els andalusos s'han avançat 2 a 0, amb gols de Sergio Ramos i En-Nesyri, però l'expulsió de Lucas Ocampos ha estat determinant

La primera ocasió clara l'ha tingut el Sevilla en el minut 17, quan En-Nesyri ha encarat tot sol Walter Benítez, però no ha estat encertat a l'hora de definir. Però set minuts més tard, Sergio Ramos, gairebé sense voler, ha empès la pilota al fons de la xarxa amb l'exterior de la cama esquerra a la sortida d'una falta que ha tret Ivan Rakitic. És el primer gol del de Camas en la seva segona etapa a l'equip de Nervión, i el gol 10.000 de la Lliga de Campions.

En el minut 38, gol anul·lat a Sow, per unes mans en l'origen de la jugada, decisió que ha estat validada pel VAR. En el 41, rematada de cap al travesser d'En-Nesyri i, en la següent jugada, resposta dels neerlandesos, amb una rematada d'Hirving "Chucky" Lozano que ha fet lluir Dimitrovic, que ha rebutjat la pilota a córner. El mexicà s'ha lesionat en aquesta jugada i ha hagut de ser substituït per Vertessen en el minut 44.

Els de Diego Alonso no han pogut començar millor la segona meitat. Ràpida contra del Sevilla en el minut 47 i gran passada en profunditat d'Acuña per a En-Nesyri, que ha aprofitat els dubtes de Walter Benítez per establir el 2 a 0. Segon gol del marroquí a la Lliga de Campions, set en el total de la temporada. En el minut 66, el Sevilla s'ha quedat amb 10 jugadors després de l'expulsió de Lucas Ocampos, que ha vist la segona targeta groga en cometre una falta sobre Vertessen.

La mala sort sevillista no s'ha acabat aquí, ja que, dos minuts més tard, una centrada de Serginho Dest l'ha rematat de manera espectacular Ismael Saibari, un 2 a 1 que ha posat la por al cos dels de Diego Alonso. El Sevilla, que ha anat de més a menys, ha vist com el PSV empatava el partit en el minut 81. Rematada de Vertessen i Gudelj, amb el seu afany de rebutjar la pilota, se l'ha acabat introduint dins de la seva porteria, cosa que ha establert el 2 a 2.

Derrota final, el Sevilla eliminat de la Champions i Diego Alonso encara no ha guanyat cap partit ni de Lliga ni de Copa des que va substituir a la banqueta José Luis Mendilibar.

Mala maror amb Diego Alonso en roda de premsa: "Et respondré emb el respecte que imagino que mereixes"

Diego Alonso només ha aconseguit una victòria des que va arribar al Sevilla fa un mes i mig. La situació ja és pràcticament insostenible i en la roda de premsa s'han viscut moments de tensió. Un periodista ha preguntat al tècnic si creu que li queda gran un equip com el Sevilla i al técnic no li ha agradat gens la pregunta. "Et contestaré amb el respecte que imagino que et mereixes", ha respost l'uruguaià després d'uns segons de silenci incòmode.

Arsenal - Lens (6-0)

Odegaard, celebrant un dels gols (EFE)

L'Arsenal no ha donat cap opció al Lens i en 14 minuts ha marcat 4 gols que ja han deixat vist per sentència el partit. Els anglesos s'han assegurat la primera posició del grup B, per davant del PSV. Lens i Sevilla es jugaran disputar el play-off de la Lliga Europa en la darrera jornada.

L'alemany Kai Havertz obria el marcador amb una rematada a l'interior de l'àrea. En el 21 Gabriel Jesus feia el segon i dos minuts després, en el 23, ha estat Bukayo Saka i en el 27 la precisió en la rematada de Martinelli ha fet pujar el 4 a 0 al marcador de l'Emirates Stadium, en un quart d'hora que quedarà a la memòria dels seguidors "gunners".

Per acabar d'arrodonir una primera part per enmarcar, Martin Odegard, ha engaltat una volea en el temps afegit per establir el 5 a 0 per als de Mikel Arteta abans de marxar al descans. A la represa, i amb el partit absolutament decidit, Jorginho ha marcat el sisè en transformar un penal en el minut 86.