Esports

El robot infal·lible falla dos tirs en els Jocs Olímpics

El robot dissenyat per encistellar des de qualsevol punt de la pista ha fallat dos llançaments a la mitja part del França-Estats Units

Actualitzat

Semblava que no fallaria mai, però fins i tot les màquines són millorables. El robot CUE va fallar dos llançaments a la mitja part del França-Estats Units després d'haver meravellat en anteriors ocasions.

I és que el bàsquet robot s'estrena a les olimpíades de Tòquio 2020 però no com a disciplina olímpica, sinó com a esport d'exhibició. Per ser més exactes, com a esport d'entreteniment, ja que només ha aparegut en el descans del partit entre França i els EUA. Un robot d'aspecte apocalíptic ha demostrat totes les seves qualitats sota la cistella.

 

 

Encistella els tirs amb una precisió mil·limètrica, però s'han vist les seves mancances des del mig del camp de joc.


El robot humanoide basquetbolista CUE 3 de Toyota Engineering Society 's no és nou. Fa anys que s'està desenvolupant, però sens dubte el seu moment estel·lar ha estat la seva aparició als Jocs Olímpics. Per als tirs en estàtic és un autèntic crac però, això sí, és bastant lent en la seva execució. Probablement l'avaluació de tots els paràmetres i els ajustos dels diversos sistemes d'impulsió demanen el seu temps. És evident que per a un dríbling potser encara no està llest.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut