Dembélé, en una imatge d'arxiu,  a la Ciutat Esportiva del Barça
Dembélé, en una imatge d'arxiu, a la Ciutat Esportiva del Barça
Barça

El golàs de Dembéle en l'entrenament

Koeman confia que l'extrem francès obri més el camp per atreure rivals i aporti un desequilibri ara mateix inexistent a l'equip

Xavi LemusActualitzat

Ousmane Dembélé és l'última esperança que li queda a Koeman per fer reaccionar l'equip a nivell ofensiu. Bàsicament perquè la seva tornada pugui aportar el desequilibri en el dríbling i les aparicions a l'espai, que ara mateix són pràcticament inexistents a l'equip. Ahir dilluns a l'entrenament va marcar aquest golàs.

 

 

Els seus números, la temporada passada, van ser els millors des que va arribar al Barça, amb 44 partits oficials jugats i un total d'onze gols, a diferència d'uns tres anys inicials marcats per les lesions i un rendiment molt decebedor. El club blaugrana està pendent de la seva reaparició quatre mesos després de ser operat, i no la vincularà a la seva renovació, tot i que acabi contracte aquesta temporada. 

Dembélé, somrient durant un entrenament amb el grup (EFE/Alejandro García)(EFE/Alejandro García)

La seva presència també pot ajudar a obrir més el camp per atreure rivals i que els interiors tinguin més presència a l'àrea. Un retorn esperat per  una davantera ara mateix marcada per un rendiment decreixent per part de Memphis Depay, desaparegut en la definició. En una acció a les acaballes del clàssic va demostrar falta de confiança per afrontar un xut que hagués pogut donar l'empat. I, a més, responsable ahir a nivell defensiu del primer gol del Madrid, al davanter holandès li costa molt mantenir la pressió i acumula un gran nombre de pèrdues de pilota a cada partit.

També Ansu Fati està pagant la llarga inactivitat i ara mateix encara està lluny de la velocitat i canvi de ritme que sempre havia tingut abans de la lesió. Sense això, la seva capacitat golejadora també se'n ressent. El factor positiu va ser l'aparició del Kun Agüero, que amb la incògnita del seu estat físic amb continuïtat de partits va demostrar que el gol l'acompanyarà sempre, encara que sigui en forma de revulsiu.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut