Vergonyosa derrota del Reial Madrid en el comiat de la temporada contra el Betis (0-2)

El conjunt de Zidane ha fet el ridícul en el seu últim partit de Lliga al Bernabéu i a falta del que passi a l'Eibar-Barça és tercer a 18 punts del conjunt blaugrana

Sebas GuimActualitzat

Si quan hi havia coses en joc, el Madrid no va respondre, avui, en l'últim partit de la llarga penitència blanca, no s'esperava res millor. Els blancs, sense ànima i pensant més en les vacances, s'han vist superats, 0-2, pel Betis al Bernabéu. La xiulada final de l'afició madridista ha estat l'èpileg d'un any per oblidar.

Davant d'un Betis de Quique Setién al que li agrada controlar la possessió, l'equip de Zidane no ha dubtat a entregar-li la pilota. Tot i que les primeres ocasions les ha tingut el Madrid, amb xuts de Marcelo i Benzema, el d'aquest últim s'ha estavellat al pal, el protagonista de la primera part ha estat Keylor Navas.

El porter costa-riqueny s'acomiadava de la seva afició, després d'un any complicat per a algú que va ser peça clau en els tres èxits triomfs consecutius a la Lliga de Campions. Keylor ha rebut ovacions abans, durant i al final del partit. Dues intervencions de mèrit en xuts de Bartra i Lo Celso han evitat que s'avancessin els andalusos.

En la segona part, però, l'equip blanc ha sortit anestesiat a la gespa i s'ha vist superat, de llarg, per un Betis molt més ambiciós. En una cavalcada ràpida del veterà Andrés Guardado, Loren s'ha anticipat a Nacho per obrir el marcador, en el minut 61. Un quart d'hora més tard ha estat un exjugador del Madrid, Jesé, qui ha sentenciat el partit, ben assistit per Junior Firpo.

La feina, a partir d'ara, la tindrà Florentino Pérez, als despatxos, per configurar una plantilla de garanties que no torni a fer el ridícul la temporada que ve.

El partit també ha estat el comiat d'Undiano Mallenco com a entrenador de Primera Divisió.