El Reial Madrid goleja el Cruz Azul (0-4) i es planta en la final del Mundial de Clubs

El Reial Madrid ha superat el Cruz Azul (0-4), guanyador de la Lliga de Campions de Centreamèrica, en la semifinal del Mundial de Clubs. Tot i jugar a Marràqueix, els blancs s'han trobat com a casa davant un públic que des del primer minut ha corejat totes les seves accions i ha xiulat les del rival

Cristiano Ronaldo ha tingut la primera ocasió clara en el minut 3, però Corona ha evitat el gol amb una gran intervenció. El porter no ha estat tan encertat en el minut 15, quan ha sortit per interceptar una centrada de falta. Sergio Ramos, més hàbil, ha marcat de cap el 0 a 1. Corona ha recuperat el seu bon nivell davant un xut potent de Kroos en el minut 31 i una centrada enverinada de Marcelo en el 34. Dos minuts més tard, no ha pogut evitar el gol de Benzema que ha culminat una internada dins l'àrea de Carvajal.

En el minut 39 Pavone ha caigut dins l'àrea en una lluita amb Ramos. El Madrid ha estat castigat amb un penal i el seu central amb una targeta groga. L'acció no ha tingut més conseqüències perquè Casillas ha aturat el xut de Torrado. El porter ha tornat a ser providencial quan Pavone ha arribat tot sol davant seu després d'una pilota perduda en el mig del camp.

Ronaldo no marca però assisteix

En el minut 5 de la segona part la BBC ha sentenciat l'enfrontament. Benzema ha obert a l'esquerra per Cristiano Ronaldo, i Bale ha rematat la centrada del portuguès per marcar el 0 a 3. En el minut 63 Ronaldo ha estat de nou protagonista quan ha intentat marcar de rabona. Dos minuts més tard Barrera, en la millor ocasió de la segona part pels mexicans, ha xutat al pal.

En el minut 72 Isco ha arrodonit unes bicicletes de Cristiano marcant el quart gol després d'una jugada de gran classe dins l'àrea. A 5 minuts del final Khedira ha estat a punt de fer la maneta, però la seva rematada de cap s'ha quedat en el pal. Els d'Ancelotti, que sumen 21 partits consecutius guanyant, jugaran la final del Mundial de clubs contra el guanyador de l'altra semifinal que enfronta a San Lorenzo i Auckland City.